Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Kjørebeskrivelse til Roppestad

Roppestad ligger ved Farrisvannet i Larvik Kommune

GPS-koordinater: 59° 9' 9.9" N, 9° 54' 29.7612" E eller EU89 UTM 33 6568382N 208796Ø

Kartkoordinater Google: Latitude: 59.152750 Longitude: 9.908267000000023

Veibeskrivelse fra E18: Ta avkjøring 45 ved Bommestadkrysset nord for Larvik i retning mot Kongsberg. Kjør riksvei 40 (Lågendalsveien) nordover ca 12 km. Sving til venstre ved skilt Lysebo. Følg Farrisveien ca 8,5km (ikke ta til venstre mot Lysebo fra Farrisveien igjen). Sving til venstre ved skilt Roppestad ned mot et hvitt bolighus. Parker ved siden av dette huset, her er det også et eget toalettbygg, og tekstilstrand mot venstre. Følg veien til høyre rundt huset nedover mot vannet, det er ca 200 m å gå for å komme til fristranden.

Dersom du kommer sydover riksvei 40, kommer avkjøringen til høyre mot Lysebo kort etter at du passerer Kvelde sentrum på venstre side. Se for øvrig forrige avsnitt. Kjører du etter GPS, vil kanskje GPS'en anbefale en annen rute fra riksvei 40, men denne er smalere enn den ruten som er beskrevet her, og er ikke å anbefale dersom du kommer med campingvogn eller bobil.


Kjør til du ser skiltet som markerer nedkjøringen til Roppestad .

Skiltet ved avkjøringa


Kjør inn på området på grusvei mot en bondegård med rød låve og et lite, hvitt hus.

Parker i nærheten av det hvite huset om du er på dagsbesøk


Følg veien til høyre etter det hvite huset mot nordvest i ca 200 meter for å komme ned til fristranda.


Etter å ha passert det hvite huset deler veien seg og man skal da kjøre til høyre i retning nord-nordvest i ca 2-300 meter. Veien er av og til stengt med kjetting da det er begrenset parkering nede på stranda. Parker ved veiskillet og gå ned om du ikke har med campingvogn, bobil eller mye å lesse av!


Når du ser denne grassletta i nordenden av området er du framme!


På området nede ved stranda er det bygd en murgrill med benker og bord rundt. Du er hjertelig velkommen til å benytte det.

Velkommen som bruker av området !

Vi ser selvfølgelig veldig gjerne at du blir medlem hos oss dersom du liker å være på området. På denne måten vil du støtte vårt arbeid for å holde området pent og til å videreutvikle det til å bli enda bedre i framtida.

I tillegg er det en viktig støtte mot målet om å kunne praktisere naturisme flere steder i vårt område.

 

 

Stedsnavn

Roppestad fristrand
Farrisveien 863, 3282 Kvelde
Norge
59° 9' 9.9" N, 9° 54' 29.7612" E
NO