Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen til Vestviken naturistforening!

Roppestad-fest fra skyene

Roppestad friområde er åpen som campingplass og bobilcamping fra 11.05.2020

Roppestad fristrand er nå åpen og vi har plass til 18 enheter. Vi oppfordrer folk til å følge myndighetenes smitteverntiltak og anbefaler folk å parkere spredt på området og samles i grupper på inntil 20 personer.
Toalettanlegget er åpent og tanken er åpen for tømming av bobiltoaletter.

https://www.larvik.kommune.no/…/siste-nytt-om-koronavirus…/…

<= Besøk oss på Facebook 

Så fort sola titter fram så kommer behovet for en plass der du kan kaste klærne uten å bli sett rart på. Det kan du gjøre mange steder i Norge, men vi har funnet vårt paradis her på Roppestad. heart

Nytt: Innsamlingsaksjon til ny eller oppgradert badstue/sauna

I vinterhalvåret er det mange som benytter seg av tilbudet om innebading, det vil si nakenbading i svømmebaseng. Noen kombinerer det også med en frisk dukkert på Roppestad først, deretter innebading. Herlig! 

Naturisme og innebading. En liten video av Loni smiley (Vises i nytt vindu) Filmfotograf: Robert. Aktører: Loni og flere medlemmer av Vestviken naturistforening. 

Vestvikens naturistforening har sitt vesentlige medlemsområde i Vestfold, Telemark og Buskerud, men vi har også medlemmer fra andre deler av landet. Vi er tilknyttet Norges naturistforbund (NNF) og dermed også tilknyttet den internasjonale naturistføderasjonen (INF). 

De besøkende på Roppestad spenner fra barn til godt voksne pensjonister. På en godværsdag på Roppestad er menn og kvinner stort sett fordelt 50/50, det er vi stolte av!
Er du fortsatt i tvil om at dette er noe å delta i? Her blir du medlem!

 

Du kan fortsatt bestille Naturistboka som ble utgitt i forbindelse med 50-års jubileet til NNF. Her er VVNF's historie beskrevet på en fin måte med mange historiske detaljer. VVNF har også boken til salgs på årsmøtet og på laksefesten så lenge vi har beholdning igjen. Ved slikt direktesalg slipper man fraktkostnader. Si ifra til leder på forhånd, slik at vi har nok bøker tilgjengelig

Her ser du en morsom reklamefilm for naturisme. yesSe https://vimeo.com/25300301