Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Trivselregler på Solhejdan.

 

Klädsel
Det är avklädd eller påklädd som gäller. Badkläder har endast funktionen att dölja, så sådana skippar vi. Vi har kläder på i kiosken, vid grillen och vid fester i stora tältet. 

 

Fordon

Körning inom området sker endast vid i- och urlastning. Det är tillåtet att parkera motorcykel på den egna campingtomten om det finns plats. 

 

Brandsäkerhet

*Avståndet mellan tält, husvagnar och husbilar bör inte understiga fyra meter.

*Anslutning av el får endast göras med godkänd utrustning. Använd inte kabelvindor!

*Engångsgrillar är inte tillåtna.

 

Ljudnivå

Mellan klockan 23.00 och 09.00 ska musik och samtal inte vara högre än att den som vill sova kan få sova. Hänsyn gäller dock hela dygnet. Spela inte högre än att alla kan lyssna på det de själva vill höra. (Vid evenemang i stora tältet gäller andra regler.)
 

Poolen

Duscha innan du badar. Använd badblöja till små barn som behöver.

Icke simkunniga barn får inte vistas i eller vid poolen utan tillsyn.

Husdjur
Det är alltid ägarens ansvar att se till att djuren inte stör eller skrämmer andra gäster. Hundar får inte vistas ute på Revet (stranden) mellan kl 06 och 20 från maj till och med augusti. Tänk på att hundar alltid ska vara kopplade inom naturreservatet. 

 

Rökning

Rökning är inte tillåten inom poolområdet, vid grillplatsen eller i kiosken. Och visa såklart hänsyn rent generellt.

Bastun
Generellt ok att basta från kl.18. Vid dåligt väder eller av annan anledning kan värden besluta om tidigare öppning. Såklart använder vi sitthandduk/sittunderlag. Ingen eldning i bastun efter kl 23.00 och tänk på att inte stå ute på bron och prata högt när klockan tickar iväg.

 

Fotografering

Det krävs ett medgivande innan du fotar/filmar människor på campingen. 

 

Skador och förluster
Föreningen ansvarar inte för skador eller förlust av campares eller besökares ägodelar.

 

Campingvärden

Kontakta värden om du blir störd, något händer eller om du behöver hjälp av annan anledning. Värden ansvarar för att reglerna följs på campingen och en tillsägelse från denna ska omedelbart åtlydas. Värden avgör om denna vill eller behöver ta det vidare till styrelsen.

 

Respekt - Hänsyn – Tolerans - Sunt förnuft – Glädje –Njutning