Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Bad

Inne på campingområdet har vi en egen uppvärmd pool som är tillgänglig för alla våra campinggäster. Poolen är mycket välbesökt under hela säsongen men naturligtvis blir den extra populär under varma sommardagar. 

Här träffas man för att ta ett svalkande dopp eller bara sitta och slappna av och studera de andra badande. Poolen ligger behändigt strax intill vår lilla kiosk där man kan ta sig en kopp kaffe, en glass eller något enkelt att äta.

Poolen är öppen mellan 9:00-22:00 och man får faktiskt inte ha badkläder på sig när man badar. Barn som inte är simkunninga skall ha sällskap av en vuxen.

Strax utanför campingen ligger Skanörs norra revel, ett fantastiskt nakenbad på en smal strandremsa som sträcker sig kilometervis norrut från Skanör. Här har man har en fantastisk utsikt över bl.a annat Öresundsbron. Vattnet är kristallklart och sanden vit och finkorning.

Även om "revet" kan nås landvägen från Skanör så är det vanligaste att man vadar dit ut.  Från campingen promenerar man rakt ut över "mellanhavet", en slags lagun med mycket grunt vatten. Det är en uppfriskande promenad på cirka 500-600 meter och sedan är man ute på denna fantastiska strand.

Svanrevet Nakenbad (länk från skandinavisk naturistportal)