Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Medlemskap INF og INF-pass

International Naturist Federation (INF) er den største verdensomspennende naturistorganisasjonen. De fleste nasjonale naturistorganisasjoner er medlemer i INF, og dermed blir alle medlemer i den organisasjonen også medlem i INF. Det er også mulig å være privat medlem i INF for personer i land hvor det ikke er noen organsiasjon tilordnet INF. Alle medlemer i den nasjonal naturistorganisasjon i 37 land er underlagt INF, og dette gjelder alle de norske naturistorganisasjonene.

Når du har betalt medlemskap vil du motta et årsoblat som du limer inn i INF-passet ditt. INF-passet er ditt bevis på at du er medlem i en naturistorganisasjon og oblatet er en bekreftelse for at du har betalt kontingenten i inneværende år. Kontingenten du betaler er til din lokale naturistorganisasjon, og du får også oblatet fra din naturistorganisasjon.

Med et INF-pass vil du har mulighet til å bade med medlemspris på alle natutistbad i Norge, og noen naturiststeder krever at du et har INF-pass for å i det hele tatt kunne delta, og andre gir deg en rabattert pris dersom du fremviser INF-passet.

Du finner en oversikt over de forkjellige naturiststeder hvor du får adgang til, og rabattert pris på. En oversikt over de forskjellige organisasjonene som er underlagt INF funner du på nettsiden deres. Det kan være en fordel å ta kontakt med naturistorganisasjonen i det landet du skal besøke. For eksempel i Norge er det NNF som er medlem i INF, mens alle de 9 lokale naturistorganisasjonene og alle tre naturistsentrene er tilordnet INF, gjennom NNF.

For overnatting på Skolvy kreves det et INF-pass. For eksempel kreves det et medlemskap i en naturistforening for å kunne overnatte mer enn to netter på Sjøhaug. Du kan forøvrig overnatte på Isefjær uten INF-pass.