Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Naturlig kropp - et program som kommer på NRK super

NRK super skal lage ett program om kroppen for barn. I den anledning leter de etter folk i alle aldre over 18 år som kan stille. Enten naken eller med klær.

Fokuset er «naturlig kropp».

Hele teksten fra NRK super under:

«Super kaster klærne» er basert på et dansk konsept som heter «Ultra smider tøjet»

Se den danske versjonen her. (åpnes i nytt vindu)

Hensikten med «Super kaster klærne» er å normalisere alle slags kropper og gi barn et kontrapunkt til perfeksjonskulturen på sosiale medier. Intensjonen til programmet er en læringsprosess tar sikte på å utvikle elevenes kunnskap om kroppsfunksjoner og kroppsmangfold. Programmet er basert på oppfatningen om at kropp, kroppsglede og kroppsbevissthet er essensielle sider ved barn og unges selvoppfatning, identitetsutvikling er en viktig del av deres helse og velvære.

Temaene velges ut fra hva barna og ungdommene kan være nysgjerrige på.

Tv programmet går ut på:

Fem nakne mennesker med ulike kropper står foran en skoleklasse som er publikum. Elevene får frie tøyler til å stille alle spørsmålene som faller dem inn.

Elevene vil være mellom 9-12 år.

Vi skal lage program om tisser, bryster, rumpe og hele kroppen. Vi har også flere programideer som ikke er bestemt ennå.

Et program spilles inn på ca. 3 timer og blir ledet av en programleder. Ferdig program blir på ca. 10 minutter.

Hvert program tar for seg en kroppsdel og til sammen skal vi lage 10 program.

Innspillingen vil foregå på NRK Marienlyst i uke 43/44. (To siste ukene i oktober) Foreløpige opptaksdager er satt til fredag i uke 43 og mandag, tirsdag, torsdag og fredag i uke 44. Oppdraget er honorert med kr 2000 og vil vare i alt fra 4-8 timer (avhengig av hvor mange program du blir med i).

Vi ønsker å komme i kontakt med voksne mellom 18-45 år som deltagere i programmet.

Deltagerne bør være gode og tydelige formidlere siden de svarer elevene i programmet. Deltakerne vil bli briefet på forhånd. Programmet går ikke direkte så det er mulighet for å gjøre feil og ta det på nytt igjen.

Alle typer kropper er velkomne til å søke!

Håper du vil være med oss på dette opplysende programmet for barn, om kropp!

Hilsen oss i redaksjonen!

All kontakt skjer direkte med NRK.

Kontaktinfo:

Victoria.frigola [at] nrk.no

Tlf 404 88 284

Jeanette Petrelli [at] nrk.no

Tlf 930 36 726