Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen!

 

Kontakt foreningen din for å få tilgang til Naturistnytt på nett.

Naturisme og innebading. En liten video smiley (Vises i nytt vindu) Filmfotograf: Robert. Aktører: Flere medlemmer av Vestviken naturistforening. 

Velkommen til Norsk naturistforbund!

Her finner du informasjon om den norske naturistorganisasjonen og spesielle norske forhold rundt naturisme. Kunne du tenke deg å bli medlem i en av foreningene, gå til foreningsoversikten. Det er ikke mulig å bli medlem direkte i NNF, all innmelding og utmelding går via den enkelte forening. Hvis du heller vi ha det store overblikket over naturismen i Skandinavia, skal du gå til Skandinavisk naturistportal.

Dette nettstedet er bare ett av nesten 50 undernettsteder på Skandinavisk naturistportal - de andre undernettstedene tilhører våre søsterforbund i Sverige, Sveriges Naturistförbund, og i Danmark, Dansk Naturist Union, og alle foreninger, naturistområder og campingplasser i Norge, Sverige og Danmark. 

Har du gode ideer til innhold  på dette nettstedet, så send oss gjerne en e-post til webmaster.nnf [at] naturist.no 

 

Vil du ha en god beskrivelse av naturisme i Norge? Da kan du bestille Naturistboka som ble utgitt i forbindelse med 50-års jubileet til NNF. Boka kan kjøpes gjennom din lokalforening.