Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Om Linderud bad

Bassenget på Linderud har fire baner. Den ene veggen har store vinduer med gardiner som kan trekkes for, ellers er veggene dekket av murstein.

Garderober

Når du kommer kan du velge om du bruker garderobe øst eller vest – vi har kjønnsnøytrale garderober siden vi uansett er nakne sammen etterpå. Garderobeskapene kan låses dersom du har med egen hengelås.

Det er ledig en liten periode i forkant av at vi svømmer og en liten periode i etterkant slik at det vil ikke være noe fare for å møte på noen andre.

Bassenget

Bassenget vårt er 16,67 meter langt, og vannet holder 28°C. Det er 3 meter dypt på det dypeste og 0,8m på det grunneste. Omtrent halvveis i bassenget blir det brådypt med ca 45 graders helling. Det er en smal kant på 1m dybde langs hele dypenden av bassenget, sånn at det er mulig å henge rundt kanten. Det er to stiger opp av bassenget, en på grunna og en på dypet.

Det er tilgang til noen badeleker i hallen. Vi har godkjent badevakt fra foreningen for at sikkerheten skal ivaretas, og tar vannprøver hver gang vi leier for å dokumentere vannkvaliteten.

For å svømme 500 meter trenger du å svømme 30 lengder, og tilsvarende trenger du å svømme 60 lengder for å ha svømt 1000 meter. Det er flere som svømmer 1000 meter eller mer i løpet av en økt på Linderud.

Sosialt

For det meste er omtrent halvparten av de besøkende aktive med svømming og den andre halvparten sosiale i vannet eller på land. Det er godt samspill mellom de som svømmer og de som prater slik at det er mulig å gjøre begge deler.

Det er mulighet for å sitte langs bassengkanten på stoler, og kjøpe varm drikke fra kapselkaffemaskin og hjemmebakst hvis du er heldig, eller kjeks.