Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen!

Innebad

Håper at alle har hatt en flott sommer. Nyt de siste dagene med varme hvis du har en mulighet. Nå som høsten kommer er det andre ting å se frem til. Vi starter innebadingen søndag 1. september på Skarmyra. 
Tidspunktet er som vanlig fra 13 til 15. Håper å se nettopp deg der.

 

 

PÅSKETUR

 

I år arrangerer vi påsketur til Merrapanna på Skjærtorsdag som i år er torsdag 18. april. Vi møtes på parkeringsplassen kl.12, og går samlet ut til et egnet sted hvor vi har planer om å grille. ØNF sponser engangsgriller, appelsin, kvikk lunsj, sennep, ketchup og sprøløk. Ta med godt humør og ønsket grillmat.  For mer informasjon så kan du ta kontakt med styret, eller se vår facebook side.

Østfold naturistforening har organisert naturister i Østfold siden 1990. I dag er vi en av Norges største naturistforeninger, som arrangerer ukentlige innebad i Moss. Om somrene besøker vi distriktets to flotte naturistsentre Skovly ved Halden og Sjøhaug på Jeløya ved Moss.

På disse sidene kan du bli nærmere kjent med oss. Hvis du ikke finner den informasjonen du leter etter, om du er ny som naturist og har spørsmål om naturisme eller om du har meninger om innholdet på disse sidene, er du velkommen til å sende oss noen ord på naturistkontakt @ gmail.com.

 

Medlemskontingenten betales inn med 300,- kr./voksen, direkte til vår konto.

 

Kontonummer: 0531 13 10358 Merk innbetalingen med navn og hva den gjelder. Husk også å skrive inn e-postadressen din i merknadsfeltet for innbetalingen, slik at vi får en riktig e-postadresse å sende ut informasjon til. (Bruk f.eks. (a) for å angi krøllalfa.)

Når betalingen er registrert på kontoen, vil vår kasserer sende ut bekreftelse på betalingen, i tillegg til at dere vil får INF-merket.

 

 

 

 

Den unike boken om naturisme i Norge:

Den unike boken om naturisme i Norge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har ikke passordbeskyttede sider beregnet på medlemmene. Innloggingen neders på denne siden er kun for administratorene. Ønske om å "Opprette ny konto" vil derfor ikke bli besvart.

 

Pålogging

CAPTCHA
Dette er et spørsmål for å teste om du er en menneskelig besøkende og for å hindre automatiserte spammeldinger.
15 + 3 =
Løs dette enkle mattespørsmålet og skriv inn svaret. For eksempel: For 1+3, skriv inn 4.