Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Truvebadet - Lidköping

Sted

Truvebadet - Lidköping
Sverige
58° 29' 52.44" N, 13° 15' 50.4" E
SE

Truvebadet är ett officiellt nakenbad som ligger ca 5 km öster om Lidköping, strax väster om en golfbana och ca 600 m öster om Filsbäcks Camping (R1, textil).

Korsa järnvägen ner till texilbadet och ta sedan till höger och åk så långt det går. Från parkeringen är det ca 50 meter att gå.
Om du kommer med buss är ca 20 minuter att gå från busshållplatsen.

Badet ägs och drivs av Lidköping kommun som officiellt nakenbad. Det har använts av Skaraborgsnaturisterna i många år som ett spontant nakenbad innan det 2004 blev ett officiellt nakenbad.

Sandstrand som lämpar sig väl även för mindre barn. Det finns toalett och soptunna men inget dricksvatten.

Titta på NF Skaraborgs Hemsida eller
skicka skaraborg [at] naturistforbundet.se (email)
eller ta kontakt med Lidköping kommun

typeOfPlace:

Kommentarer

Hej! Jag gick med i föreningen i fjol. Är helt ny på att bada naken bland andra okända. Men nu i fredags tog jag modet till mig och åkte dit. Klädde av mig och gick ner till stranden. Jag är rakad men det var massor av människor i alla åldrar som var det. Skönt!!då släppte oron. Stranden var jättebra, och det är bara lite vass. Människorna där var jättetrevliga. Tack för er fina strand.

alla dessa jävla gubbjävlar som springer och dra sig i kuken överalt nu har dom antastat damer som städat toaleten så nu har kommun sakt att ingen toalet ställs upp på nakenbadet detta är ju helt åt helvete favör stävjer ni inte detta beteende istället för att alla vi andra ska straffas se till att inget snusk förekommer istället

Var och tog ett nattbad nu i natt för första gången på Truvet. Tyckte det var lite tråkigt då det var väldigt mycket vass. Var svårt att hitta de små upptrampade stigarna som nådde ut till vattnet.

Ett städigt tjat om hundar på badet jag badar på truve nakenbad och jag tycker det skulle pratas mer om alla satans snuskiga människor som ha ses och säljer sex helt öppet på stranden det är inte konstigt att alla barnfamiljer flyr nakenbad detta är ju inte vad naturismen står för så skärpning för fan

Hej. Jag är ny som nudist. Jag har varit på Truve 2 ggr. och jag har fastnat för detta, härlig frihet. Men jag känner mig ändå nervös å spänd för jag är blyg med Dålig självkänsla,, gillar inte mitt utseende, storleken "där nere", åker dit själv då jag inte känner någon mer intresserad. Folk verkar vara par eller känna varandra, jag känner mig som en utböling. Är man lika accepterad som ensam? Drar mig undan dit där är minst folk fast jag vill vara en i gemenskapen, vågar inte prata med någon, vet ej vad jag ska säga å att dom bara ska tänka att jag är, tja, ved inte vad. Har jag rätt, eller?? Ska dit imorron om väder. Tacksam för utlåtande. /Nervös 43 år.

Hej bry dig inte om hur du ser ut alla som vill bada utan kläder bryr sig inte. Du får nog mer uppmärksamhet om du har badbyxor på dig.
webmaster SNFs bilde

I allmänhet kan man inte ta med sig sin hund till badplatser. 

Kan man ta med sin hund till naturistbadet?

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Automatisk linjeskift
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
Akkreditiver (din epost-adresse vil ikke bli vist offentlig)
Innholdet ditt vil ikke bli synlig på dette nettstedet før du har verifisert epost-adressen din.
Vennligst skriv inn en byline som består av minst 6 tegn. Alle postinger som er koblet til denne epost-adressen vil vise denne byline. La feltet være tomt dersom du ønsker å fortsette å bruke den byline som allerede er koblet til denne epost-adressen.