Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Glomstadbukta

Mjøsa er landets største innsjø. På vestsiden, litt nord for Gjøvik, ligger naturiststranden Glomstadbukta. På en naturiststrand kan du uten å sjenere andre bevege deg, sole deg og bade uten klær. Arealet er på ca. 3000 m2 og har omkring 100 m. strandlinje.  Stranda er meget barnevennlig. Det er god adkomstmulighet med bil og rikelig med parkeringsplass helt inntil stranda. Adkomsten er tilrettelagt for funksjonshemmede. På stranda finnes også ei brygge. Ved normalvannstand kan vi ta inn båter opp til 30 fot.

På området har vi en stor grillhytte.  Her kan du komme under tak om det regner eller sola er for sterk. Her kan du grille maten din, eller ha det lunt ved grillen i sommernatten. Dessuten har vi en flott petanquebane.

Området er i privat eie, men leies og drives av Mjøsområdets naturistforening (MNF).  Opparbeidelsen av strandområdet er utført og bekostet av MNF. Gjøvik kommune har en svært positiv innstilling til stranda og har vært en god støtte ved utforming av leieavtaler og sikring av fremtidig drift. Kommunen har også støttet oss noe økonomisk.

Du behøver ikke være medlem i noen naturistforening for å benytte Glomstadbukta, den er for alle. Du er alltid velkommen.

Veien til Glomstadbukta

Glomstadbukta ligger ved Bråstadelvas utløp ca. 2 km. nord for Gjøvik.

Ta av fra RV 4 ved skiltet mot Bråstadvika og inn på veien som er svart på kartet. Ta til venstre i første veikrysset og over brua på gamleveien. Ta første vei igjen til venstre langs jordet, videre over brua som går over RV 4. Følg veien helt ned til badeplassen. Hold halvt venstre og kjør fram til elva. Da er du på parkeringsplassen vår.

 

Location

Glomstadbukta
Norway
60° 49' 22.4076" N, 10° 40' 40.4832" E
NO