Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Kajakktur

Utsikt over en innsjø omkranset av skog, med fotografen sittende i en kajakk
Tidspunkt: 
Onsdag 12. juni 2024 kl. 17:00 til kl. 21:00

Vi leier kajakker hos «WildOslo». Kajakkene er brede og stabile, og det kreves ikke våttkort for deltagelse, men noe erfaring med padling er en fordel. Padleåre og vest er inkludert i leien.

Vi padler til et fint sted, ca. 45 min. rolig padling, hvor vi bader, spiser medbrakt mat, og er nakne sammen. Foreløpig er det usikkert hvorvidt det er praktisk mulig å padle nakne. Mer info sendes sammen med påmeldingsbekreftelsen (se nedenfor).

Værforbehold – refusjon av betaling etter utleiers regler.

Sted: Langen i Sørmarka (Nordre Follo/Enebakk kommuner)
Pris: kr. 315,-

Påmelding

Send en e-post til oslo [punktum] naturistforening [alfakrøll] gmail [punktum] com for påmelding.

Vi har et begrenset antall kajakker til disposisjon – «førstemann til mølla» gjelder. Medlemmer i ONF har fortrinnsrett. Ikke betal før du mottar bekreftelse på at påmeldingen din er registrert.

Påmeldingen er en bekreftelse på aksept av utleiers vilkår og betingelser: Deltagelse og padling skjer på egen risiko - og det er ikke tillatt å nyte alkohol før eller under turen. Deltagere må kunne svømme.

Stedsnavn

Langen i Nordre Follo/Enebakk
Bru-fjellveien 2, 1404 Siggerud Nordenden av vannet
59° 46' 44.22" N, 10° 54' 40.5792" E