Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen til Sjøhaug naturistsenter

Det å være naturist er å gjøre akkurat det samme uten klær som andre gjør med badetøy.

Mange har besøkt naturiststrender rundt i verden og erfart hvor befriende det er å droppe badetøy i en avslappet atmosfære med likesinnede. Sjøhaug bygger nettopp på denne friheten til å i fellesskap være seg selv uten fokus på kropp.

Sjøhaug naturistsenter er en campingplass for organiserte naturister som er medlemmer av foreninger tilsluttet Norsk naturistforbund -NNF eller utenlandske naturistforeninger tilsluttet Internasjonale Naturist Føderasjon -INF.  Hvis du er ny og ikke er medlem av en lokal naturistforening i Norge er det mulig å komme som gjest inntil to dager. Sjøhaug naturistsenter er en privat campingplass som eies av medlemmene i Sjøhaug og ledes av et styre. Utviklingen av plassen gjøres derfor av medlemmene. Du må ikke være medlem av Sjøhaug for å være gjest, men hvis du ønsker fast plass må du være medlem først.

På Sjøhaug står felleskapet sterkt. I sesongen er det mange aktiviteter som petanque, volleyball, fellesgrill på lørdag osv. Dette samler mange, og det er vanligvis lett å komme i kontakt med folk. Om du kommer for å overnatte eller bare tar en dagstur, skal du være velkommen til å være en del av felleskapet.

Sommer på Sjøhaug

En film tatt opp en sommerdag på Sjøhaug i 2010. Se den på YouTube (åpnes i nytt vindu). Vakkert, ikke sant???

 

Det nærmer seg sommer og ny sesong 2023 på Sjøhaug.  
Betjent resepsjon med bestyrer  er fra 16. juni til 20. august. Men allerede fra 22. april (første dugnad) er det åpent for den som "klarer seg selv". Det samme gjelder etter 20. august og fram til 7. oktober (andre dugnad). 

Sjøhaug naturistsenter ligger vakkert til på Jeløya ved Mossesundet, 7 km fra Moss sentrum. 

Eiendommen er på 50 mål og er omringet av skog og sjøen. Det er en strandlinje med gode bademuligheter for store og små.

Har du behov for å oppleve et annerledes sted uten stress og mas så er Sjøhaug stedet for deg!

På eiendommen er det 13 bygninger - du kan bo i en boenhet i et hus eller i en av de 4 hyttene.  Vi har 51 faste oppstillingsplasser for campingvogner og i tillegg god plass til å ta i mot gjester, enten de har bobil, vogn eller telt. Her er det plass til "alle".

Det er lekeplass for barn, petanquebane, volleyballbane og en stor fellesgrill med benker og bord rundt. (Blir det kaldt i været er badstuen verd et besøk!) 

Det er også mye interessant å se på i nærheten. Sjekk mulighetene her: https://www.visitoestfold.com/no/moss/  (åpnes i eget vindu)

Sjøhaug ble kjøpt av organiserte naturister i 1979 og er blitt drevet hvert år siden 1980. Stedet eies og drives av samvirket  Sjøhaug naturistsenter SA og det kreves medlemskap i en naturisforening for å overnatte mer enn 2 netter. Stedet brukes også av dagsbesøkende som trives som naturister i trygge og hyggelige omgivelser.

Stedet må bare oppleves! Velkommen skal du være

 

 

 

Stedsnavn

Sjøhaug
Norge
59° 28' 41.1996" N, 10° 39' 41.7168" E
NO

Hva skjer?