Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Rogaland Naturistforening Familiebading

Familie naturistbading

 

 

Bassenget er 10x25meter og har økende dybde fra 70cm til 250cm. Det har 5 baner, 2 stiger og holder normalt 28°C.

 

Vi serverer kaffe/te og saft, og har et godt utvalg i baderinger/badeleker for barna.
 
Miljøet er hyggelig og inkluderende.  I den senere tiden har vi merket en økende interesse fra yngre mennesker, og det setter vi stor pris på.  Vi har ingenting i mot at gjennomsnittsalderen kryper nedover. Nye familier har vi også tatt i mot i det siste, og det synes vi også er bra. 
 
I stedet for å sitte hjemme og lure på hvordan det er på badet vårt, så ta deg en tur.  Ta gjerne med familie eller venner.  Vær ikke redd for å stille spørsmål om naturisme - den som sitter og tar i mot penger, svarer gjerne på spørsmål, både om vår egen forening og om naturisme generelt. Vi skulle gjerne hatt en jevnere fordeling mellom kvinner og menn, så derfor oppfordres kvinnene spesielt til å komme på badet.
 
Hvordan er det på innebadet - for naturister?
Egentlig ikke noe annet enn på vanlig innebad bortsett av at vi har ikke noe bruk for badetøy, og vi skifter klær i felles skifterom. Ikke noe mer enn det :-)
 
Den første gangen:
Anbefalinger for deg som er usikkert om naturistbading: bare møt opp, ta en dyp pust, tenk ikke på de andre(de ser ikke på deg!), kast klærne og hopp i vannet så snart som mulig. Da er du naturist, du også! Hvis du har spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt eller skriv i gjesteboka vår så kan en av oss møte deg/dere ved inngangen. 

Badstue:
Har du eller din partner ikke så mye lyst til svømming, eller føler seg en litt usikker med naturisme? Da er man på rette plass hos oss med felles badstue. Badstue er ikke bare deilig, avslappende og rensende, i fellesforbund er det kanksje en av de beste introduksjoner til naturisme. Anbefales til alle, bare kom langs.
 
Naturistbading - baderegler:
For at alle skal finne seg til rette på badet er vi nødt til å ha enkelte regler. Naturistbading stiller spesielt store krav til deg og din adferd. Noen av brukere er uvant med å være naken sammen med andre på innendørsbad. I en slik, bokstavelig talt avkledd situasjon, er vi alle sårbare. Vær spesielt oppmerksom på barna.
 
Inngang til svømmehallen er merket med rødt og det er stor gratis parkeringsplass i skolegården.
 
 
 
RNF ønsker nye og gamle badegjester velkomne!
 
Inngangspenger i badet:
Medlemmer:                kr. 30,-
Ikke-medlemmer:         kr 70,-
Barn:                          Gratis
Gratis for alle de tre første gangene
Årskontingent er kr. 200 for medlemmer til og med fylte 25 år og kr 350 for øvrige
Nye medlemmer som melder seg inn i november eller desember betaler ikke kontingent første året
 

 

 

 

 

 

Stedsnavn

Norge
58° 44' 2.418" N, 5° 33' 22.806" E
NO