Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Gjestebok

Gjesteboka er RNF sitt forum for utveksling av informasjon, meldinger, hilsninger, synspunkter, spørsmål og svar. Benytt den gjerne om du har et eller annet du vil meddele eller om du har spørsmål. Useriøse innlegg slettes! NB! e-post addressen din blir ikke publisert med mindre du skriver den som en del av selve teksten i inlegget.

Familie..

Hei h&k

En tur til Croatia er absolutt å anbefale!
Sjekk ut Valalta.hr - en kjempeplass både for par og familier :)

Kurt

Hei og hå. Det er ikke så mye aktivitet på denne siden, så derfor får jeg bidra litt. Må bare få si at det var en fantastisk fin dag på orrestranda i går 23.08.2015. Lite kjente fjes og grønne flagg å se siden de fleste hadde gjemt seg i gresset i ly for vinden. Mange som går rundt og rundt hele tiden og ble visst en av dem jeg også da jeg gikk en liten runde for å se om det var noen man kunne slå av en prat med. Beklager den. Overaskende mange par som som passerte og om det blir trenden kan kanskje jeg også få min kone med på stranden en vakker dag. Men som hun sier så er det for mange som rusler rundt og glor. Pratet med en eldre herre på en naturistcamp i sverige i sommer, og han kunne forstå problemet, samtidig som han sa at kvinnene burde være glad for det og nyte det for om noen år til er det ingen som gidder å kaste et blikk etter dem.

Ole Kristian

hei, Tomas! Beklager sent svar.

Ja, det er noen yngre der. Selv er jeg 25 år og pleier å gå på badingen på Kannik så ofte som jeg kan. Vi prøver også å få inn flere yngre medlemmer nå :)

h&k

Er det bra å ver naturist i croatia??

Bjørn

Noe liv på stranda så langt i år? Er på Isefjær nå, men tenkte en tur på stranda til kommende helg..

h & k

Hei å hå folkens. Det ser jagu ut som me kan ta med fam på utfykt til orrestranda neste uke. Hvertfall etter vermldingen☺☺

Tomas

Hei! Jeg lurte på om det er folk i 20-35 års alderen som pleier å bade på Kannik. Jeg er sjøl en 27 år gammel gutt.

kari

Hei å hå. Er det naturiststrender i kroatia??skal ned der i sommer med heile fam. Gleder oss.

Helge

Hei å hå folkens. Då er det bare å håpe på en go å varm sommer. Mange fine dager på strand☺ forsatt fin vår☺

Bjarne

Mye folk som kommer på fredag? Jeg og kona er ganske nye med
dette, men tenkte å ta turen på badingen.

kari

Hei å hå. Eg har hatt nogen fine dager på orrestranda. Men det er som Gro seier. Att det er ikkje så morsom å bli omringa av enslige menn som bare niglor.. men eg hadde me meg heile fam ett par dager. Då fekk me ligga i fred. Kom i snakk med ett koselikt eldre ektepar. Å dei kunne ikkje fårstå hvorfor det sko ver så mange som bare jekk for å glo. Dei har sikker ett stort problem hjemma sa den eldre dama å lo. Håper vi ser mange fleire. Det er jo så flott å fredelikt. . Ha en forsatt fin ettersommer.

Bjarne

Noen som har tenkt seg til Orre i helgen? Ser det er meldt litt overskyet vær, men
satser på at fredags været blir forskjøvet til lørdag :-)

Gro

Vært på Orrestranden noen ganger den siste tiden:-) Flott rolig strand der en virkelig får nyte det gode liv. Men det som er litt kjedelig er alle de påkledde kikkerne oppi sand dynene:-( Og var der alene jente en formiddag og det var heller ikke noe.. Ble omringet av enslige menn så gikk til slutt. Men nydelig å være der som par og nyte freden.

petter

Var på Orrestranda på Mandag I forrige uke da var det mange der , var ute en tur I går 29.07 - ikke mer enn 5-6 nakne personer å se , men nøt noen timer naken I sola :) satser på noen flere godværsdager I løpet av August så det går ann å nyte sammen med andre nakne personer på Orre :)

kari

Har planer.om å ta turen ner ganske snart. Håper å treffe nogen kjente.

Alias

Noen som har vært der de siste dagene? Er det noe liv der?

kari og Helge

Då ser det ut som vere kommer tilbake til oss her på jæren. Så då satser vi på en tur til orrestranda uti vegå. Vi tar me oss barn og kaffi på termosen. Så håper vi att det er fleire som tar turen. Kansje vi ses. Ha en forsatt fin sommer.

Kjell

ska prøva å komma te Orre imårå hvis veret e bra!

kari

Hei å hå folkens. Nå er det snart ferie. Håper på mangefine dager på stranna. Håper dere stiller opp. Mye kjekkere når det er liv å røre. Ha en fortreffele fin sommer.

Kjell

Hei
Var på Orrestranden lørdag 14. juni, men der var ikke mange.
Jeg var der i flere timer og nøt en god ettermiddag der.
Håper på selskap en dag snart.
Send gjerne en mail på forhånd, så avtaler vi :)

kari

Hei alle sammen. Det ser ut som finvere forsetter. Så då håper eg att det blir mange fine dager på orrestranda. Håper også att det er fleire som kommer. Kansje vi ses der nere då. Ha ein forsatt fin forsommer.

helge

Hallo folkens. Er det nogen som har vert på orrestranda i det siste.?

Ranar

Er Orrestranda ok å ferdes uten uten klær? Er det flere plasser i distriktet? Hilsen førstegangs .... :)

Montalivet

Vi er en familie med barn (4-8år) som reiser til Montalivet andre uka i juli. Hyggelig hvis noen andre med barn også tar turen, så får barna noen å leke med.
www.chm-montalivet.com

kari

Hei å hå folkens. Då må me snart få strandver. Orrestranda er eg klar for når vere å varmen kommer. Håper på mye folk.

svein

Noen andre som skal på orrestranden en av dagene ?
Selvsagt værforhold :-)

Rune

Nydelige dager nå.
Jeg nyter 35-40 grader på verandaen og slapper av i solen. Uten klær selvfølgelig.
Gleder meg til sommeren, spesielt når jeg kjenner solen på denne måten.

Fremdeles mange badedager igjen på Kannik også, i hyggelig selskap.
Ses på fredag dere.

lasse

hei.
var på bading i kannikhallen i dag for første gang.
en fantastisk hærlig opplevelse.
eneste minus litt for varmt vann i dusjene.
kommer igjen så snart d passer

Tore

Hei
Er det mulig og få komme på bading i morgen ?
Har vært der en gang før med samboeren men denne gangen er hun hjemme i Vestfold

kurt

Kjenner som Olav. Vil bare fortelle om min sommer. Startet tidlig i sommer med en tur til sverige før sesongen. Et sted i kyrkhult som kalles paradiset. Flott sted varmt i vannet. Så ble det vel 3 turer til orre. Ingen grønne flagg å se, men som det har blitt sagt tidligere mange kikkere. Men kanskje de ikke er så mye kikkere alikevel, bare litt lei seg, som meg, for at de ikke får sine koner med pga alle kikkerene. Jeg kan bli tatt for å være"kikker" fordi jeg gjerne ville hatt min kone med, og jeg er litt missunnelig på de mennene som har fått det til. For det er jo tydeligvis mennene som er de ivrigeste . Merkelig, for jeg trodde det var vi som hadde mest å skjule. Jeg begynner å få henne på gli til å være med, men hun vil jo gjerne at det finnes noen lekre mannekropper å se på stranda. Er det feil? Har også vært noen turer til oltedal, men har ikke sett noe til andre i foreningen. Siste badenytelse var et sted i en by som heter Lloret de mare i spania. Der var det både påkledde og avkledde. Kjentes helt okei med blanding, da blir det ikke noe press til det ene eller andre, men jeg lurer litt på f.eks hun som jeg lå ved siden av, som var toppløs, men beholdt bikinien på, hvorfor vil hun være der midt iblant alle nakne kroppene, når hun like gjerne kunne lagt seg 50 meter lenger bort, der alle hadde badeklær?

Toralf

Eg bur ikkje i nærleiken av Orrestranda, men var der nokre gonger sommaren 2013. Ein fin plass. Det er først nå i ettertid at eg er blitt klar over at naturiststranda er nordover. Så eg må prøva neste sommar. Bading og soling utan tøy er kort og godt bare herleg. Det må prøvast. Anten du er mann eller kvinne, bare prøv. Du vil avgjort ikkje ta på badetøy igjen.

helge.horpestad

Hallo olav. Ja det er ikkje kjekt. Samboeren min reagerte på det i starten. Men nå bryr hu seg ikkje om det. Dei som ligger å lurer bak sandyner å gras har jo ett problem. Så dokke må bare ikkje bry dokke. Så få me håpe på att dei ikkje gidder . Me digger å ver på orre. Vi har også barn me oss. Dei storkoser seg. . Hilsen Helge.

Olav

Hei.

Jeg og kjæresten min har en stund hatt lyst å ta turen ned til orrestranda. Men har hørt fra andre at det er veldig mange single menn som går rundt i dynene bare for å kikke? Jeg bryr meg egentlig ikke, men hun synes ikke det frister å ligge der til utstilling. Så det jeg lurer på er om det er steder/områder på stranden som er mer skjermet en resten? Så det er mulig å 'gjemme seg' for disse mannfolkene som tydeligvis er der for å se å ikke for å sole seg.

Mvh
Olav

Stefan

Hej på er alla.
Jag undrar om det är några som ska till Orrestranden denna vecka?

Tore

Vi var på Orre i dag en liten tur.
Nå vet vi hvordan det kjennes å bli sandblåst.
Så mange enslige menn og et par utenom oss.
Er det andre par som går der??
Hadde vært kjekt å blitt kjent med andre som går der.

Mvh.
Tore og Lene

helge.horpestad

Hei folkens. Er det nogen som skal til orrestranda idag??

Naturistgutt

Hei!

Ønsker å bli kjent med andre unge naturister.

Kurt

Ja dere, da ser det ut som sommeren kommer til helga, men det kan bli kald vind på orre. Satser nok på et vann lenger inn på land.

Helge Horpestad

Hei alle sammen. Kor blir sommeren av?? Det blir lite strandliv på oss i dette vere. Må jo håpe att me kan få nogen fine dager på terassen og på orrestanda. Ha en forsatt fin sommer. Så håper eg att min og din familie snart snakkes på nogen herlige soldager på stranda.

Stig - RNF Leder

Til Anne.

Jeg var der på søndag men så ikke noen grønne vimpler så lå nogså alene der mens jeg var der :)

Du kan sende meg en epost på gismo1977@hotmail.com neste gang du eller andre skal ta turen :)

Anne

Hei hei.
Da prøver jeg å ta turen ned på stranden.
Setter opp grønn vimpel der jeg er og håper på selskap.

Helge Horpestad

Hei å hå. Er det nogen som har vert på orrestranda i dag?? Eg å min fam hadde tenkt oss ner i dag. Men det blei forandringer. Så eg lurte på ossen det er med parkeringen. Er den nordre innkjørselen enda stengt??

Leder RNF

Da er påsken over og sommeren nærmer seg, men vi har fremdeles familiebading på lørdager mellom 15.00 og 17.00 i svømmehallen i Sandvigå. Ønsker gamle og nye naturister velkommen.

Jeg kommer desverre ikke før 20 april pga reising og NNF årsmøte.

Atle (MNF-medlem)

Er det noen som ikke har bestilt jubileumsboka fordi de har sett på salgsbarometeret og tenkt: "Det blir ikke forhåndsbestilt nok eksemplarer likevel, så det er ikke noen vits at jeg bestiller." Hvem vet hvor mye forhåndsbestillingen hadde blitt hvis ALLE som tenkte slik faktisk hadde bestilt?

Og hvis du selv ikke er interessert i boka, hvorfor ikke komme godt i gang med årets julegaver allerede nå? Selv har jeg bestilt 5 eksemplarer.

Det må da fortsatt være mulig å ro dette prosjektet i land.

Stig

Noen her som skal til Isefjærleiren i sommer eller på 50 års jubileet på Jeløy i august? Tenkte jeg skulle ta turen :)

Stig

Takker for en kjekk dag i svømmehallen :) Angrer ikke at jeg tok turen og kommer igjen neste lørdag :) Har også sendt inn søknad om og bli medlem :)

Nordic

Hei alle sammen Jeg har nettopp flyttet til Norge og vært en nudist for 10 år, vil jeg være velkommen på neste lørdag i svømmebassenget og badstuen?
kanskje du kan lære meg noen Norwigian :)

Hei!
selvfølgelig er du/dere hjertelig velkommen på badet på lørdag :)

Stig

Fikk desverre ikke sjangsen og ta turen til badingen i dag men tar turen neste lørdag.
Er det noen gruppe eller noe på Facebook om RNF?

Rune

Godt å se at det er flere som tar turen til badinga.
Temperaturen i vannet er kommet opp noen grader til,så det er godt og veldig behagelig.

Ellers så må jeg si jeg savner mange av dem som var på Kanikk. Klarer ikke helt forstå hvorfor ikke flere av dem tar turen.
Det er jo samme miljø og akkurat like trivelig som før.

Snakkes i morgen,i vannet.

Dave

Hei Stig.
Har vaert pa bading noen ganger tidligere i Stavanger og en gang i Sandnes. Jeg kjenner ikke mange der men det er veldig bra. Har du lyst at noen blir sammen med Deg forste gang kan jeg gjerne treffe et sted da jeg har ikke transport. Skal blir med pa nest kommende lordag 09/01/2013. Er 60 ar gammel Engelskmann men snakke Norsk.

kan kontaktes pa email greydave@ymail.com

Stig

Er det mangen som er og svømmer på lørdagene for tiden?
Lurer litt på om jeg skal ta turen på lørdag som kommer. Førtse gang jeg var blandt andre naturister var i fjor da jeg var et par turer på Orrestranden. Kom desverre ikke i kontakt med andre så jeg har ikke fått kommet meg skikkelig inn i dette med nakenbading og andre naturist aktiviteter. Er litt redd for at jeg skal gjøre noe galt.

Hei Stig!
Det er en hel del folk på hver lørdagssvømming. Lett blanding av menn, kvinner og barnefamilier. Ikke noe å være redd for :)
 
Snakkes på lørdag ;)

Sommerferie 2013

Godt nyttår!
Vi er en familie på 4 som nettopp booket flybilletter for ferie på La Jenny eller CHM Montalivet -- disse ligger i det samme området i vest-frankrike. Vi reiser ned helt i starten på skoleferien. Hyggelig hvis andre barnefamilier i RNF hiver seg med. Her er mer info:
http://www.lajenny.fr eller
http://www.naturist-camping-chm-montalivet.co.uk/index-uk.php
Vi har ikke bestemt oss for hviket resort vi går for enda -- avventer pristilbud og om det er flere i RNF som blir med. Det blir dessverre ikke så ofte at vi tar den "lange turen" til Sandnes på innebadinga, så det enkleste er om andre barnefamilier som ønsker å koordinere tid og sted melder sin interresse her i gjesteboka. Oppgi en email, så kan vi mailes. L&R.

Angela

Godt nyttår alle sammen!
vi gleder oss til å se dere igjen på årets første bad i morgen :)

familie

God jul og godt nyttår til dere alle!!

Vi er en familie på 5; to voksne og 3 barn som har planer om å reise noen uker til http://www.lajenny.fr sommeren 2013. Er det noen som kunne tenke seg å være med? Vi var der sommeren 2012 og det er en helt fantastisk plass for barnefamilier.

Ove

Hei!
Lurte på om det er noen som vil være med å seile i "naturismens hjemland" Kroatia i sommer.
Jeg har egen båt jeg leier ut og også samarbeid med lokalt charterselskap som kan ordne gunstige avtaler. Er det nødvendig kan jeg kanskje også stille som kaptein.

Inge Noralf Voll

Hei! Kjekt på badinga på Lørdag..Var innom nettsidå her før eg dro inn på badinga..syntes det var en veldig grei og oversiktelig side og grei info..Lurte litt i samme slengen kunne det vært noe og tatt med nrk opptaket fra interjuv som ble sendt lokalsendinga tirsdagsmorgen.
Hilsen Inge

Terje

Det er gledelig at RNF lever videre, gratulerer med nye websider! Enkle, velskrevne tekster, grei layout: et godt stykke arbeid som helt sikkert vil bidra til å spre det glade budskap og sikre rekrutteringen i årene som kommer. Alle gode ønsker, måtte naturistene bli så mange at de med badebuksene på blir i mindretall :-)

Dave

Er det andre som skal til Sandvika i helgen som kan ta med meg fra Forus? Siste gang var jeg for sen til bussen og måtte gå fra Sandvika til Sandnes buss stasjon!!!

Knud

Hei
Er jeg den første til å komme med et innlegg i gjesteboka?
Da vil jeg benytte anledningen til å ønske nye og gamle gjester velkommen til å besøke oss på badet som for tiden er i Sandnes i Sandvika svømmehall.
Møt opp og vær med på å skape et godt miljø.
Hilsen Knud