Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Kreativ meditasjon

Kollasj. En geit stikker hodet ut av en solsikkeblomst i en åker av solsikker, omringet av en frosk, fugl og sommerfugl. Tekstene «We matter» og «It all matters, remember?» er limt oppå.
Tidspunkt: 
Tirsdag 24. oktober 2023 kl. 19:00

Vi fortsetter å teste ut forskjellige aktiviteter, og inviterer til noe vi har kalt «kreativ meditasjon». For mange er naturisme en måte å føle seg mer åpen og ærlig på, ikke bare overfor omgivelsene, men også seg selv. Vi har i høst tilbudt mindful yoga, men det kan være lettere å fokusere når hendene gjør noe praktisk mens hjernen jobber.

Her kommer vi til å jobbe med hver vår visuelle framstilling av et tema vi reflekterer over, med det vi vil av collage, tegning, stikkord osv. Det er overhodet ingen krav om kunstneriske ferdigheter; dette handler om tankeprosessen, ikke resultatet. Ta gjerne med tusjer/penner og utskrift av bilder eller gamle ukeblader hvis du har, ellers har vi utstyret klart. Og så blir det selvfølgelig sosialt og hyggelig med fine folk!

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet.

Stedsnavn

Hjemme hos styreleder, Helle
Vestbyveien 23F, 0976 Oslo
59° 57' 23.3604" N, 10° 53' 28.8312" E