Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Naturistkino: Patrick

En filmrull
Tidspunkt: 
Onsdag 18. oktober 2023 kl. 19:00

Patrick (originaltittel: De Patrick) er en belgisk film regissert av Tim Mielants som ble utgitt i 2019. Den er eksistensiell dramakomedie om folks særegenheter, om å gi slipp og om å være fornøyd med den du er. Hovedpersonen er 39 år gamle Patrick, som plutselig må drive naturist-campingplassen han bor på etter at faren hans går bort. Men langt viktigere: Favoritthammeren hans har på mystisk vis forsvunnet!

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Oslo naturistforening og Lillestrøm bibliotek, som ligger rett ved Lillestrøm stasjon. Filmen vises i flerbruksrommet i andre etasje, som fungerer som en liten kinosal for anledningen. Det er ikke innsyn til rommet, og du kan velge å se filmen like naken som karakterene i den, hvis du vil det. Du må i så fall ha med deg et håndkle eller noe tilsvarende du kan ha mellom deg og stolen.

Filmvisningen er gratis og åpen for alle. Vi tar ikke påmelding, så det er førstemann til mølla.

Arrangementsbildet er tatt av «Coyau» på Wikimedia Commons, og er lisensiert under Creative Commons BY-SA 3.0.

Stedsnavn

Lillestrøm bibliotek
Kvartal 1, Jonas Lies gate 5, 2000 Lillestrøm Flerbruksrommet i 2. etasje
59° 57' 16.6032" N, 11° 2' 32.8596" E