Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Bli medlem!

 

Alle over 18 år har tilgang til å søke medlemsskap.

Ungdommer mellom 18 og 26 år kan bli medlemmer til en ungdomspris på 150.- det første året og så 250.- de neste årene til fylte 26 år. For voksen er kontingenten 300,- for 2020, kontingent for 2023 er kr. 350,-.

Som medlem mottar du NaturistNytt som er naturistenes felles medlemsblad i samarbeid med Sverige. Her finner du info om aktiviteter og reiseopplevelser i inn og utland.

Som medlem hos oss har du også tilgang til våre innebad på vinteren i Moss.

Du kan også besøke de to naturistsentre i Østfold, Skovly i Halden, og Sjøhaug Naturistsenter på Jeløya i Moss om sommeren. Disse sentrene eies og drives av egne andelslag/samvirkeselskaper. 

Medlemsskapet gir deg også tilgang til å besøke tilbud i andre foreninger som er medlem i Norges Naturist Forbund. Du kan også få utstedt et INF pass (krever bilde) som gir deg tilgang til naturiststeder i utlandet. Hos noen reisebyråer oppnår du også en del rabatter på naturistferier. Ikke minst, som medlem har du anledning til å delta i et inkluderende fellesskap

Om du ønsker være aktiv eller passiv medlem, så trenger vi din støtte for å jobbe frem flere tilbud for naturistene!

Send inn søknad på e-post til oenf@naturist.no. Søknaden må inneholde:

- Fullt navn

- Adresse

- Fødselsdato

- Telefonnummer

- E-postadresse

Innmeldingsdataene vil da bli sendt til styret i foreningen. Du vil få svar så snart som mulig.