Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Hva vi kan tilby

Isefjærleiren ligger praktfullt til innerst i Isefjærfjorden. Vi har rom og hytter for overnatting, samt plass for camping og bobiler. Plassene har strømuttak. Det finnes vannpost ved oppstillingsplassene nede på stranden. Tømming av kjemisk toalett skjer i eget toalett i sanitærbygningen. 

I kafeen vår kan du kjøpe varme baguetter med tilbehør. Noen dager kan du også kjøpe middag. Det selges ferske rundstykker og baguetter noen morninger (spør i resepsjonen)  Ellers selger vi is og mineralvann.

Når du trenger en pause fra sola - eller ly for en regnskur - har vi en stor fellesstue som alle kan bruke, samt gjestekjøkken der du kan tilberede din egen mat. I fellesstuen kan du spille biljard og dart. 

Eiendommen har i alt ca 40 sengeplasser i rom og hytter. Ta med eget sengetøy og håndkle. 

Terrenget er kupert, og bevegelseshemmede bør derfor sørge for å få reservert egnede boenheter.

Vi ønsker kjæledyr velkommen! Gi tydelig beskjed til resepsjonen ved booking dersom du ønsker å ta med din hund eller et annet dyr, slik at du kan bo i en av boenhetene som legger til rette for dyrehold. 

I sanitærbygningen fins badstu, dusjer og toaletter. Utendørs har vi en vedfyrt badestamp som brukes ukentlig.

Gratis WiFi i og rundt resepsjonsbygningen. Ikke dekning på oppstillingsplasser, teltplasser, rom og hytter. 

Sted

Norge
64° 0' 0" N, 19° 0' 0" E
NO