Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Laksefesten 2012

Se utskriftsvennlig utgaveSe utskriftsvennlig utgave

Årets laksefest foregikk i kjent stil med totalt 33 deltakere. Sett på bakgrunn av dårlig værvarsel for helga, så var vi veldig fornøyde med det antallet. De fleste var kjente og kjære medlemmer av Vestviken naturistforening, men vi hadde også besøk av 4 hyggelige par fra Sørlandets naturistforening. Et av parene meldte seg inn som medlemmer hos oss, noe som selvsagt var veldig hyggelig! Alle skrøt av plassen og sa de gjerne kom tilbake seinere.

Programmet var det samme som tidligere år, med petanque-turnering, allsang og utlodning med fine gevinster og, ikke minst, gjensyn og sosialt samvær med mange av våre medlemmer. Og det ble selvsagt servert laks fra Lågen, tilberedt etter god, gammel oppskrift av vår utmerkede kokk. Han kom også med pepperrotsaus og agurksalat.

Været ble faktisk bedre enn varselet på forhånd sa, så vi fikk avviklet mesteparten av petanqueturneringa i oppholdsvær. Vinner av dameklassen ble Liv og i herreklassen var det Dag som vant! Og da laksen var klar til servering, fikk alle plass under tak.  Det ble en kjempehyggelig kveld for alle, med avsluttende badstue for de som ville, og hyggelig prat rundt bordene.

På søndag kom finværet tilbake og vi fikk en kjempeflott avrunding av laksefesten med soling, bading og felles lakselunsj med rester fra dagen før.

Takk til alle som var til stede for en kjempehyggelig helg!

Stedsnavn

Norge
64° 0' 52.1856" N, 16° 52' 30" E
NO