Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Leie av vaktvogn

Se utskriftsvennlig utgaveSe utskriftsvennlig utgave

Det ble vedtatt på årsmøtet 12. mars 2013 at det skal kjøpes inn en nyere, brukt campingvogn som skal brukes som vaktvogn. Valget falt på en Fendt 2004-modell, se bildet til høyre. Den er nå på plass. Den har sengeplass til 4, en dobbeltseng og 2 køysenger.

Vaktvogna blir leid ut for inntil 2 døgn, når den som har vakt ikke skal bruke den selv.

Husk: Sengetøy og laken, samt dyne og pute må dere ha med selv. smiley

Vognen skal vaskes etter bruk,inkl kjøleskap og toalett. Er tolettet brukt skal kassetten tømmes. Husk å ta med alle private ting hjem.

Priser: 
Leieavgift innbetales på forhånd til Vipps #102759 eller til vår bankkonto 2510.07.09662. Husk å merke innbetalinga med navn og hva innbetalinga gjelder.

For medlemmer av VVNF, eventuelt medlemmer av andre foreninger med INF Pass:

  • Pr døgn: 100 kr 

Alt. 1: Reserver eller send forespørsel via hjemmesida, ring/sms til  tlf. 922 01 898, eller e-post til: roppestad [at] vvnf.org">roppestad [at] vvnf.org Vakttelefon: 412 18 501

Alt. 2: Tilsynsperson kan ta avgjørelse om utleie i den uka han/ hun har tilsyn, dersom vedkommende selv ikke benytter vaktvogna og den ikke allerede er utleid til andre. Vaktvogna kan leies ut for inntil 2 døgn ad gangen. Tilsynsperson varsler webansvarlig slik at oversikten over utleie blir oppdatert. 

Prisene er kun for å dekke de faktiske kostnadene foreningen har med vogna og er forbeholdt medlemmer. Etter styrebehandling gir vi nå også tilbud til medlemmer fra andre foreninger. Selvsagt vil medlemmer fra vår egen forening bli foretrukket hvis det er flere som ønsker å leie på samme tid. Det må også nevnes at endringer i tilsynsfunksjonen kan påvirke leiemulighetene.

Er du ikke medlem ennå, men vil sikre deg en idyllisk og rimelig naturistferie ved Farrisvannet bør du melde deg inn først!!

Leieinntekter vil være et viktig bidrag for å dekke kostnadene med vogna.De som skal ha vakt, men ikke har planer om å bruke vogna oppfordres derfor til å si ifra om det!

 

 

 

 

 

Vil du leie vår vaktvogn på Roppestad fristrand for ett par dager eller donere en slant til vårt paradis på Roppestad fristrand ved Farrisvannet, kan du vippse til #102759