Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

World Naked Hiking Day 2018 28/6 : Naturistvandring (ny dato!)


World Naked Hiking Day - Naturistvandring Torsdag 28.6.2017 - kl 17-22
"Et sted mellom Buskerud og Akershus"

** obs : alle vanlige plasser på turen er nå opptatt. Ta direkte kontakt med ABNF **


Torsdag den 21e er det årets langste dag og det har blitt en internasjonal tradisjon at den dagen er den uoffisielle nakenvandring dagen ("world naked hiking day"). DET kan vi ikke la gå forbi, og såklart har vi en plan for dere som kunne være interessert i det!
Fjorårets tur var meget vellykket, men i år er værgudene ikke med oss : regn og mellom 11-13gr frister ikke! I tillegg sliter turlederen deres med en kneskade. Derfor flyttes arrangementet med en uke til torsdag 28.6. Resten av opplegget forblir det samme.

Det blir en kveldstur (i nettoen), fra ca kl 17, først en flott tur gjennom åpent men usjenert og svært avsideliggende terreng før vi kommer til en nydelig plass ved et stort vann med gode bade, bål og grillmuligheter og kveldssol helt til solen går ned så seint som det kan bli. Turen passer for alle med grei turerfaring. Hund velkommen. Ca 40min kjøring fra Sandvika, ca 30min fra Drammen.  Turmålet for i år er ikke det samme som i 2017, og denne gangen går vi en god del gjennom gjennom flott furuskogsterreng, med fine utsikter. Turen passer for alle som er greit til bens og synes det kunne være gøy. Tanker er å være der helt til solen har gått ned. Interessert? Påmelding nødvendig, bruk skjema nedenfor. Forhåpentlig får vi en flott turgjeng på plass til årets første naturistvandring og samling :) NB: begrenset antall plasser!

Møteplassen og andre praktiske opplysninger sendes i forkant av turen. Det blir bra. 

wf      
wf      
wf      
wf