Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Läger på Lyckebo

Utskriftsvänlig versionUtskriftsvänlig version

Lyckebo

Föreningen Umenaturist ordnar sommarläger på Lyckebo i Haddingen. Lyckebo är en gammal barnkoloni, med underbart läge vid den klara Tavelsjön 2 mil nordväst om Umeå.

2018 träffas vi torsdagen 12 juli kl. 12.00  till måndag 23 juli kl 12.00.

 

Faciliteter:

Vi kan erbjuda plats för husvagnar och tält (inte elplatser, men vi fixar batteriladdning) samt ett 40-tal sängplatser i enkel-, dubbel- och fyrabäddsrum som bokas per bädd. Toaletter och duschar finns i servicebyggnaden ca 100 meter från förläggningsbygggnaderna. Servicehuset är i viss mån anpassat för rörelsehindrade, men anläggningen i övrigt är inte handikappvänlig. Kök och matsal för självhushåll finns, dock ej under mötesdagarna.

Aktiviteter:

Kanoter finns att låna. Bastun nere vid sjön står varm varje kväll, och solnedgången och nätterna vid grillen kommer att ge Er minnen att tänka tillbaka på under den mörka årstiden. Om vädret (mot förmodan) inte skulle vara nådigt, så finns ett brasrum inomhus där vi kan samlas på kvällarna. Förra årets utflykter blev uppskattade, så i år har vi planerat in några nya. 

Utvecklingskonferens och Riksmöte:

2012 var vi för tredje gången värdar för SNF´s utvecklingskonferens den 27 juli, och Riksmöte den 28 juli. SNF´s sida om RM 2012

I år är det dags igen, vi arrengerar utvecklingskonferens den 13 juli och Riksmöte den 14 juli. Under dessa dagar finns det möjlighet att köpa måltider som förbeställs via umenaturist@gmail.com. Ingen tillgång till köket under 12-15 juli. Längre ner finns meny samt priser för maten.

Sommarfester:

På onsdagen äter vi surströmming! Naturligtvis finns det sill för de som ännu inte fallit för denna norrländska delikatesss. Även taco eller annan barnvänlig mat brukar önskas av de yngsta deltagarna. Vi hjälps åt med förberedelserna och delar på kostnaden. 

Vår vanliga sommarfest!

Sista lördagen på Lyckebo brukar det vara fest. Var och en tar som vanligt med det han eller hon önskar grilla, så samlas vi vid grillen för "sista helgen med gänget". Efteråt försöker vi få fart på musiken, trivs och umgås i sommarnatten.

Priser 2018:

Logi per natt: Tält 50 kr/person, husvagn 150 kr/vagn, sängplats 100 kr. Madrass på golvet (bara när det är fullt) 50 kr. 2 nätter gratis för FUN-medlemmar som stannar hela tiden. Barn under 18 år gratis.

25 kronor per dygn tillkommer för de som ej är medlemmar i en INF-ansluten naturistförening. Frivilliga bidrag till hyran välkomna från daggäster.

Bokningar:

Bokningar av logi görs från 1 mars på umenaturist@gmail.com  eller telefon 070-310 7500. Betalning sker i förväg till föreningens bankgiro eller Swish, glöm inte ta med kopia på betalningen till incheckningen.  Deltagare till Utvecklingskonferens samt Riksmöte faktureras.

Spontangäster kan givetvis betala på plats till föreningens bankgiro eller swish. Nytt för i år är att man kan betala med kort, ifall vi får tekniken att fungera. :)

 

Meny Utvecklingskonferens & Riksmöte 2018 (priserna per måltid avser ifall man köper enstaka mål)

Torsdag 12/7 Lättare förtäring för tidiga gäster i form av köttbullemacka eller vegetariskt alternativ, Kaffe & te. Måste förbokas. 50 kr

Fredag 12/7 Utvecklingskonferens

Frukost – Somrig frukost 55 kr

Lunch – Linssoppa med morotsbröd, kaffe/te och kaka 70 kr
Eftermiddagsfika kaffe/te och kaka 30 kr

Middag – Ungsstekt karré med kokt potatis, svampsås sallad och knäckebröd.
Kaffe/te och kaka. 125 kr
 

Paket hela dagen: 260 kr

Lördag 13/7 Riksmöte

Frukost – Somrig frukost 55 kr

Lunch – Sillunch med tillbehör, kaffe/te och kaka 70 kr
Eftermiddagsfika kaffe/te och kaka 30 kr

Middag – Trerättersmiddag
Förrätt – Rökt renstek med västerbottensost och tunnbrödschips
Huvudrätt – Kycklingfilé & potatisbakelse med en sky av rödvin och
rostad vitlök.
Efterrätt – Hjortronparfait med havreflarn
300 kr
Pris heldag 440 kr

Söndag 14/7 Somrig frukost 55 kr

 

Kioskförsäljning av lättare maträtter och fikabröd under hela lägerveckan.

Plats

Lyckebo
Sverige
63° 59' 15.918" N, 20° 5' 19.4928" E
SE