Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Välkomna till Burlövsbadet 3/10 2021

 

Kära Burlövsbadare!

Badet öppnar igen 3/10, välkommna! Men just på söndag är det lite speciella regler som gäller, nedan Lars Andersson mejl som han skickade ut i veckan. 

"Kära Burlövsbadare,

Som tidigare meddelats återupptar vi badverksamheten på söndagarna mellan kl 18.30-20.30!

Burlövsbadet föreslog att vi skulle flytta våra tider till en halvtimme senare pga att Sydsim ville och skulle få senarelägga sina tider med ca 15 minuter, vilket jag protesterade mot. Vi har redan senarelagt våra tider en timme sedan några år tillbaka och ytterligare senareläggning medför att allt färre av oss kommer för att bada, speciellt våra barnfamiljer.

Burlövsbadet har stor förståelse för detta och de har igår eftermiddag beslutat att Sydsim ska ha kvar sina gamla tider! Pga detta sena beslut hinner dock inte Sydsim att lägga om sin planering för kommande söndag och jag har därför beslutat med Burlövsbadet att vi denna kväll klär av oss på herr- resp damsidan. Då Sydsims tjejer lämnat lokalerna får de herrar som vill flytta sina kläder/värdesaker till damsidan. (Herrsidan saknar helt eller delvis inbyggda klädskåpslås, eget medhavt hänglås behövs)

Som sagt, ovanstående gäller endast söndagen den 3 oktober, därefter ska allt vara som förr!

Varmt välkommen till Burlövsbadet på söndag kl 18.30!

NF Svanrevet

genom

Lars Andersson"

 

Tags: