Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Gjestebok

Velkommen til gjesteboka for Vestviken Naturistforening!

Vennligst les Regler for bruk før du skriver et innlegg. :o)

webmaster vvnf
webmaster vvnf

Bedre og bedre på Roppestad utover nå. Håper mange av dere tar turen til vårt paradis ved Farrisvannet. 

Bjørn
Hei alle naturistvenner ;-))) nå er det snart vår og vi kan begynne å kose oss på Roppestad ;-)))
webmaster vvnf

Stephan en Helma
What we enjoyed this beautiful place. And what a friendly lovely people. We will definitely come back . Greetings Stephan and Helma
Erik Ask
En liten mimrehistorie historie fra den gang vi hadde Nordstranda I Stavern. Kona og jeg beste te oss for Nordstranda en helg. Vi hadde bobil og sov I utkanten av strands. Soendag morgen, straalende sol og jeg gikk ned paa stranda mens kona lagde frokost. Paa stranda laa det en ung dame med sin datter, OG en av Staverns fylliker (fullt paakledd dodgers jakke og genser osv.) jeg prater med damen om han og vi ble engine om at det kunne vaere farlig siden det var Saa varmt. Saa vi gikk bort til han og jeg rusket litt I armen hans og pratet til han. Han slo opp oynene og glance foerst paa Meg og Saa paa damen. Jeg sa han maatte gaa aa legge seg I skyggen. Han spurte Meg: er det kona di den damen der daa? Nei sa jeg, jeg kjenner ikke henne jeg. Ja men dere er jo nakne sa han, og jeg for klarte at vi var naturister. Jeg trodde jeg var kommet til himmelen jeg sa han.......

Koselig historie, Erik! laugh

Toralf
Så hyggelig å høre at du har tatt mot til å prøve deg som naturist. Det er stort sett den veien vi har gått alle sammen. Du vil fort finne ut at dette er det mest naturligste av verden - og så herlig. Lykke til videre og ta deg gjerne en tur på Farris bad. Der kan du langt på vei praktisere naturisme og likeens i svømmehallen i Kvelde. Hilsen Toralf.
FE
Hei, var på naturiststrand for første gang idag. Egentlig er vel badesesongen over, men ville ta et siste bad. Jeg har i lengre tid vært litt "skap-naturist", ved at jeg har tatt noen nakenbad sent på kvelden. I dag tenkte jeg at jeg skulle prøve det i dagslys, og tok turen til Roppestad. Et hyggelig par viste meg hvor det var fint å komme uti. Vannet var litt kjølig, men delig! Etterpå solte jeg meg litt på svaberget. Dette ble på en måtte min debut som naturist... Det ga i allefall mersmak. Neste gang skal jeg prøve litt mer i sessongen med flere folk tilstede (selv om det blir litt mer skummelt).

Hei FE!

Så hyggelig å høre at du opplevde det positivt! Du sier ikke om du er mann eller kvinne, men uansett så har du nå tatt et skritt videre mot det som mange av oss opplever som toppen av frihet og godfølelse, å slippe vått badetøy og la sola slippe til over hele kroppen. Hyggelig at du legger inn en hilsen her i gjesteboka også. Velkommen tilbake!

Mvh Kjell Gunnar Sørensen (webansvarlig) 

webmaster vvnf

Nå er referatet fra laksefesten lagt ut, se Referater i menyen til venstre, eller klikk på http://www.scandinavianaturist.org/NNF/vvnf/nb/node/138. Men vi mangler bilder. Er det noen som har bilder de vil dele med oss andre, så vær snill og ta kontakt. Men husk at de som er synlige må ha gitt tillatelse til publisering. :)

webmaster vvnf
Flott på Roppestad nå. Ta dere en tur, folkens!:)
Therese Lipssen
Jeg er en naturist, og jeg er stolt av det. scandinavianaturist hilse tjenesteutviklere. no.healthraport.com side forfatter
webmaster vvnf

Da er årsmøtet gjennomført og vi har fått nye leder og kasserer. Velkommen Olav og Morten! Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke Dag og Birger for godt samarbeide. De øvrige i styret er de samme gode gamle som før. smiley Du kan lese mer under Styret i hovedmenyen over, og under Referater i Navigeringsmenyen til venstre. 

Hilsen Kjell Gunnar

Bjørn
Godt nytt naturistår alle venner. Nå nærmer det seg våren og hærlige nakene dager i det ganske land ;-))))
Anonym
Roppestad er bare et helt herlig sted både å sole seg samt bade naken. Dersom du ikke har prøvd det, vil jeg absolutt anbefale deg å gjøre det. Du vil avgjort ikke komme til å angre på det. Ulempen er heller at du for framtiden vil føle det ubehagelig av og til å skulle bade med badetøy på. Friheten ved å kunne hive av seg tøyet og kunne legge seg naken i solen er ubeskrivelig. At det av og til er litt overvekt av menn ser vi kvinner heller på som et pluss. Så bare kom og bli med!
webmaster vvnf
Da var høstdugnaden unnagjort. Ikke det helt store oppmøtet, nei. Kun 4 mannfolk, 3 av dem på dagsbesøk. Men vi fikk gjort det som sto igjen av klargjøring for vinteren. Det var gjort en god jobb forrige helg, med bl.a. opptak av badeflåte og badebøyer, tatt ned forteltet og klargjort vaktvogna, samla inn de fleste søppelbeholderne og låst av tre av doene. Det som gjensto var å stenge av vannet bort til fristranda, tappa av vannet på solfangeren og sette alle kraner åpne. I tillegg rydda vi bort alt fra kjøkkenkroken og dekka til grillen. Den nyeste traktoren er plassert i en garasje for vinteren og den andre står foreløpig i boden, men her skal en av medlemmene våre hente den litt seinere og se om han kan få reparert den. Siste jobben var å låse den siste doen. Takk for nok en fin sesong på Roppestad!
Vidar
Da ser det ut til at torsdag blir fin. Stikker over fra Skien etter jobb, og før kampoppdrag i Kragerø. Herlig å slikke litt ekstra sol før det er for seint. Håper det er fleire på Roppestad etter 15! Herlige stranda........
Gro
Hei. Så kjekt å lese så mange koselig tilbakemeldinger om denne stranden:-) Vi kommer på mandag og blir noen dager. Ser det er meldt litt overskyet men varmt men vi gleder oss:-)
Max
Var på Roppestad for første gang i går, trodde det skulle være vanskelig, pinlig eller rart å kle meg naken og ligge der. Men når jeg kom dit så føltes det bare naturlig og ta seg av alt og ligge der. Og det var en frihetsfølelse jeg bare elsket. Stranden er ren, vil man gjemme seg litt og være usjenert så er det muligheter. Jeg kommer definitivt tilbake. Folk er avslappet, ingen som stirrer på deg. Dette var rett og slett helt toppers. Jeg er gift og har barn, og vil gjerne få med meg kona mi på det men foreløpig så er hun ikke med. Men jeg skal nok få overtalt henne. Hun kommer til å elske det ! Takk for de som holder området pent og ryddig ! :-)

Veldig hyggelig at du likte deg på Roppestad, Max! Ta gjerne med kona neste gang, som du sier, hun kommer til å elske det hun også. :) Det er mange av oss som har starta på den måten du beskriver, og som kommer igjen og igjen. Ta gjerne en titt på "15 grunner" i Navigeringsmenyen til venstre.

Mvh Kjell Gunnar

Eva Irene Aasheim
Takk for noen herlige dager på Roppestad i pinsen :-D Lånte vogna med fortelt og er kjempefornøyd , ikke minst alle de nydelige , inkluderende menneskene som var der. Flott sted å være, kommer tilbake. :-D
Roger
Vi har 20 uker med ansvar på Roppestad. Vi er ca 160 medlemmer og ser på vakt listen at det forsatt mangler folk til 14 uker. Tar ansvar så er vaktlisten full i løpet av uke. Hjelp oss å bevare Roppestad og ta ansvar folkens.

Tiltredes!!

Sjekk hvilke uker som er ledige ved å klikke på Tilsyn på Roppestad i navigeringsmenyen øverst til venstre. cool

Sider