Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

World Naked Hiking Day 2018 21/6 : Naturistvandring

Thursday, June 21, 2018 - 18:00 to 23:00

World Naked Hiking Day - Naturistvandring Torsdag 21.6.2017 - kl 18-23
"Et sted mellom Buskerud og Akershus"


Torsdag den 21e er det årets langste dag og det har blitt en internasjonal tradisjon at den dagen er den uoffisielle nakenvandring dagen ("world naked hiking day"). DET kan vi ikke la gå forbi, og såklart har vi en plan for dere som kunne være interessert i det!

Det blir en kveldstur (i nettoen hvis været tillater det), fra ca kl 18, først en flott tur gjennom åpent men usjenert og svært avsideliggende terreng før vi kommer til en nydelig plass ved et stort vann med gode bade, bål og grillmuligheter og kveldssol helt til solen går ned så seint som det kan bli. Turen passer for alle med grei turerfaring. Hund velkommen. Ca 40min kjøring fra Sandvika, ca 30min fra Drammen.  Turmålet for i år er ikke det samme som i 2017, og denne gangen går vi en god del gjennom gjennom flott furuskogsterreng, med fine utsikter. Turen passer for alle som er greit til bens og synes det kunne være gøy. Tanker er å være der helt til solen har gått ned. Interessert? Påmelding nødvendig, via epost til abnf (bruk evt skjema nedenfor) eller sms til 9264825. Forhåpentlig får vi en flott turgjeng på plass til årets første naturistvandring og samling :) NB: begrenset antall plasser!

Møteplassen og andre praktiske opplysninger sendes i forkant av turen. Det blir bra. 

wf      
wf      
wf      
wf