Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen til ABNF sin fellesarrangement

på TheWell i Sofiemyr/Kolbotn, Søndag 26.3.2017

(arrangementet er for lengst fullbooket!!)


The Well – noen km sør for Oslo - er uten tvil norges fineste spa og har mye å tilby for alle. Her kan man boltre seg i bassenger, kulper, badstuer, og masse mer, og alt dette uten badetøy, hele dagen. Hver time er det en aktivitet, for eksempel skrubb eller aufguss. Det må bare oppleves. Og hva er vel bedre enn på et fellesarrangement i regi av ABNF søndag den 26. mars? Bruk skjemæet helt nederst for påmelding.

Vi har erfaring med spa, og dette skal vi få til!  Du betaler inngangen (495kr) + alt av egne drikker og det du måtte ønske av egne behandlinger eller å spise, vi betaler fellesopplegget inkl middag. Program se nedenfor. Målet er at vi på denne måte kan bidra til en ekstra positiv spa- og fellesopplevelse for dere.

Her er noen nyttige lenker:

Program

(vi tar forbehold om programendringer, vi jobber fortsatt med detaljene men det blir ca sånn). Fett: i regi av ABNF og noe du får fra oss.

kl 10:00, TheWell åpner, ankomst etter ønske etter kl 10. Du får utlevert en armbånd med chip som brukes gjennom hele anlegget for å registrere det du selv skal betale for, inkl adgang. Du betaler ved avreise. Du får utlevert en badekåpe og to håndkle som du bruker gjennom hele dagen.
kl 11:00 Velkomst/velkomstdrikke på vegne av ABNF

hver time er det aufguss i de forskjellige badstuer, Vi anbefaler spesielt: mentholaufguss kl 12, Skogsrituale kl 14, Japansk  saltskrubb kl 16:30
kl 15:30 (ca) Felles spaaktivitet
kl 17:30 Felles (2 retters) middag

kl 22:00 TheWell stenges, avreise etter ønske når som helst etter middagen (dvs ca 18:30)

Påmelding nødvendig:
bruk skjema nedenfor og gi beskjed om din interesse. Vi har ikke ubegrenset med plasser men håper å få samlet en flott og hyggelig gjeng Well-enthusiaster. Du får bekreftelsemelding fra oss med ytterlige detaljer.

NB: Husk at det er selvsagt mange andre brukere av TheWell og ettersom det er valgfritt å benytte badetøy, så man må regne på at vil det være de som foretrekker å bruke badetøyet i bassenge og kulpene. Vår erfaring er at blandingen av med/uten ikke problematisk i det hele tatt.

Kanskje vi sees på vår arrangement på TheWell den 26e mars? Fyll ut skjema nedenfor så hører du fra oss.

Arrangementet er fullbooket - vi har beholdt siden og skjemaet nedenfor som den er for at alle kan se hvordan vi i ABNF gjør ting. Men det er fullt altså!!


wf      
wf      
wf      
wf      
wf